Dostava svih naručenih proizvoda iz narudžbenice vrši se putem Post Express-a opcijom slanja ''Danas za sutra'' po cenovniku http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp. (Ukoliko nije predhodno drugačije dogovoreno)

Troškove dostave plaćate kuriru u gotovini. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je potpisati adresnicu. Samo u slučaju plaćanje pouzećem, plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke i ova opcija je dostupna samo u republici Srbiji. Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše uplate ukoliko niste odabrali opciju plaćanje pouzećem.

Dostava je besplatna za porudžbine u Republici Srbiji.

Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo vam email obaveštenja da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti sutradan na vašoj adresi.


Isporuku u republici Srbiji vrši kurirska služba Post Express.
Rok za isporuku je najkasije za 3 radna dana od dan poručivanja proizvoda (dani vikenda se ne računaju).

Na ekranu gde ostavljate svoje lične podatke imate polje za komentar, molimo da tu upišete sve bitne napomene. Ipak, imajte u vidu da isporuku vrši kurirska služba, tako da je potrebna i doza fleksibilnosti.